keskiviikko 10. elokuuta 2016

Itsepyörivän moottorin toiminta perustuu mm. inertian (hitausvoiman) ja gyroskooppisen prekession (hyrrävoiman) ja gravitaation (maan vetovoiman) toimintaan. Hyrrävoima kääntää maan vetovoiman moottorin pyörimissuuntaan. Suomi24 palstalla tämän ikiliikkujan olemassaoloa ei ole uskottu. Noin 1 puolesta, 10 neurtaaleja, 40 vastaan. Muutamia kommentteja:

Kollimaattori
8.8.2016 10:34
Painovoimasta saa potentiaalienergiaa, mutta se on nollasummapeli.
Onhan noita ikiliikkujaprobleemeja kiva ratkoa mikä on ajatuksessa pielessä. Jotkut ovat niin ovelia, että sumuttavat keksijänsäkin, loput ovat olleet huijareiden ja pilailijoiden tekosia.
En väitä erehdykseksi tai valheeksi, mutta epäilen...

Nyt_maailma_pelastuu
7.8.2016 9:16
Eikun SITRA:lle rahoitushakemusta. Näin hyvälle keksinnölle löytyy muutama miljoona helposti. Ja jos vaikka vähän epäilee, niin kyllä näin hienolle hankkeelle kannattaa joka tapauksessa meidän rahoja pistää, jos se vaikka toimisi. Lappeenrannasta löytyy myös osaamista tämän tuotteistamiseen.

airfoil
8.8.2016 14:17
Taitavat kaikki ikiliikkujat tarvita Esim gravitation voimanlähteeksi. Silti ikiliikkuja mielletään ikiliikkujaksi, vaikka voiman lähteenä olisikin painovoima. Mutta yhtään ei ole saatu todistettavasti toimimaan.

Kollimaattori
8.8.2016 15:57
Skeptikonhan kuuluisi olla avoin ideoille ja aina valmiina kuulemaan ja tutkimaan uusia ajatuksia, mutta kuudensadan vuoden hyödytön ikiliikkujametsästys väistämättä alkaa muuttaa idealistisimpaakin skeptikkoa yhä kyynisemmäksi.

Onhan se surullistakin ajatella, kuinka monta miestyövuotta ovat ikiliikkujaa epätoivoisesti suunnitelleet ja rakentaneet varsin älykkäät ja ahkeratkin ihmiset ovat heittäneet hukkaan, jotkut fanaatikot lähes koko elämänsä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti